3M aurinkosuojakalvot, MainosLine Oy

Lämpötilan- ja energianhallintaa kaikkina vuodenaikoina

Entistä parempi sisätilojen mukavuus 3M auringonsuojakalvoilla. Meiltä saat konsultoinnin, mitoitukset ja asennukset. Pyydä tarjous!


Esittelyssä uuden sukupolven 3M Prestige -auringonsuojakalvot nanoteknologialla:

Entistä parempaa mukavuutta

Auringon valo ja lämpö tekevät miellyttävien olosuhteiden saavuttamisesta hankalaa. 3M auringonsuojakalvot vähentävät auringon lämpösäteilyä ja auttavat luomaan miellyttävät olosuhteet. Ihanteellinen työympäristö ei ole liian kuuma tai liian kylmä, ja tarjolla on luonnonvaloa.

Kun lämpötila ylittää 23 astetta, työtehon on havaittu laskevan jopa 5 prosenttia asteelta. 3M Prestige auringonsuojakalvolla torjut auringon lämpöenergiaa tehokkaasti.


3M prestige aurinkosuojakalvot vähentää auringon lämpösäteilyä, MainosLine Oy

3M auringonsuojakalvojen käyttö vähentää kiinteistön ilmastoinnin ja lämmityksen tarvetta huomattavasti. Kiinteistön energiatehokkuus paranee .


Lähes kirkas Prestige 70 auringon suojakalvo torjuu auringon tuottamasta lämpöenergiasta yli 50%. MainosLine Oy

Lähes kirkas Prestige 70 auringonsuojakalvo torjuu
auringon tuottamasta lämpöenergiasta yli 50%. Vaihtoehtoina lisäksi valikoimassa on Prestige 40 (tummempi kalvo) ja Prestige 90 (täysin kirkas kalvo).


Energiasäästöä

Lämmitys, ilmastointi, kaihtimet ja valaistus voivat vaikuttaa huomattavasti rakennuksen kokonaiskäyttökustannuksiin, etenkin kun sähkön ja lämmityksen kustannukset tuntuvat nousevan vuosi vuodelta. Auringon säteily voi nostaa rakennuksen lämpökuormaa kesäaikaan jopa 60 prosenttia. 3M-auringonsuojakalvojen tehokas käyttö voi vähentää auringon lämpökuormaa jopa 77 prosenttia. Siten voidaan vähentää huomattavasti riippuvuutta ilmastoinnista, lämmityksestä, kaihtimista ja valaistuksesta, sekä hallita rakennuksen lämpötilaa entistä tehokkaammin.

Häikäisyn ja heijastusten esto

Valoisassa tilassa tietokonetyö tai näytön katseleminen voi olla turhauttavaa. 3M-auringonsuojakalvot vähentävät tehokkaasti silmien rasittumista ehkäisemällä häikäisyä. Useissa kalvoissa vältetään täysin metallien käyttöä, joten kalvo on lähes näkymätön, eikä siinä näy ikäviä sisäisiä tai ulkoisia heijastuksia (jopa 1 % vähemmän heijastusta kuin kalvottomissa ikkunoissa). Kalvot eivät siis vaikuta rakennuksen ulkonäköön tai näkymiin sisältä käsin.

Täysin metalliton kalvo ei myöskään vaikuta matkapuhelintoimintoihin millään tavoin.

Haalistumisen vähentyminen

Ultraviolettivalo on suurelta osin syynä värien haalistumiseen ja monien materiaalien kunnon heikkenemiseen. Vaikka mikään ei pysäytä haalistumista kokonaan, 3M-auringonsuojakalvot vähentävät vahingoittavia säteitä jopa 99,9 prosenttia, mikä hidastaa prosessia huomattavasti. 3M-auringonsuojakalvot ovat myös erittäin hyödyllisiä myymälöiden näyteikkunoissa, gallerioissa ja huonekaluliikkeissä, missä ne suojaavat tuotteiden värejä.


3M Prestige -auringonsuojakalvojen edut:

 • Saavutat tasaisen miellyttävän lämpötilan kaikkialla tilassa, myös ikkunoiden vieressä

 • Työteho paranee miellyttävässä lämpötilassa.

 • Säästät ilmastointikustannuksissa.

 • Heijastaa häikäisevää valoa ja on lähes läpäisemätön haitallisen UVA- ja UVB-säteilyn suhteen. Erittäin korkea UV-säteilyn torjunta – yli 99,9%

 • Korkea lämmöntorjunta: jopa 97 %:n infrapunalämmöntorjunta sekä korkea kokonaisenergiantorjunta. 3M Prestige kalvo on testattu toimivaksi kulmassa, jossa aurinko on korkeimmillaan ja tuottaa eniten lämpöenergiaa.

 • Huomaamaton: nanoteknologian ansiosta kalvolla on ainutlaatuisen korkea valon läpäisevyys. Kalvo torjuu myös poikkeuksellisen hyvin lämpöä.

 • Alhainen näkyvän valon heijastus - ei luo peilimäistä vaikutelmaa. Etu etenkin näyteikkunoissa.

 • Ei heijasta sisätiloissa olevia valoja. Ei vaikeuta ulosnäkyvyyttä pimeän aikaan.

 • Täysin metalliton kalvo: ei häiriöitä matkapuhelintoimintoihin tai GPS-järjestelmiin. Ei korroosioriskiä.

 • Kalvot kestävät normaaleja puhdistusmenetelmiä.

 • Kalvon patentoitu monikerrosrakenne ja tuotantoprosessi takaavat pidemmän takuuajan ja elinkaaren verrattuna muihin ulkokalvoteknologioihin.

 • 3M takuu jopa 15 vuotta.

 

Aloita työtehon nosto ja energiansäästö heti. Ota yhteyttä asiantuntijaan.

Auringonsuojakalvot kaikkiin kohteisiin. Opastamme sinulle sopivan valinnassa. Laita soittopyyntö, tule käymään tai kutsu meidät käymään: suunnitellaan, mitataan, valitaan tarkoitukseen sopiva kalvo ja toteutetaan teippaukset nopeasti ja edullisesti.

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai
soita Kai Lindström, puh. 045 130 8142.

Sähköposti: tuotanto@mainosline.fi


Pdf-versio. Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Hyvä tietää:

3M Ikkunakalvojen asennus 3K-lämpölaseissa aina ulkopuolelle

Sisäasennuksissa on vaarana ikkunan halkeaminen lämpövaikutuksesta. 2K-laseihin ja muihin yhdistelmiin kalvotus on mahdollista tehdä sisä- ja ulkopuolelle.

3M Ikkunakalvojen puhdistus

3M Ikkunakalvot voidaan pestä 30 päivän kuluttua asennuksesta käyttäen tavanomaista neutraalia ikkunanpesuainetta ja välttäen hankaavia ainesosia. Älä käytä hankaavia sieniä, kankaita tai harjoja. Keinosieni, pehmeä liina tai kumilasta ovat suositeltavia. Älä puhdista kalvoja kuivana. 

Jos peset samalla kertaa sekä sisä- että ulkokalvoilla varustettuja ikkunoita, käytä erillisiä pesuaineita ja -materiaaleja.

3M Ikkunakalvon sameus asennuksen jälkeen

Sameus on väliaikaista ja aiheutuu veden ja liima-aineen yhteisvaikutuksesta. Kun vesi haihtuu kolmen päivän - kolmen viikon kuluessa asennuksesta, kalvo kirkastuu.

Takuu

3M myöntää ikkunakalvoilleen pitkäaikaiset 10-15 vuoden takuut asennustavasta ja kalvomallista riippuen. Takuu on voimassa vain, kun asennuksen suorittaa valtuutettu 3M asennusliike. Lisätietoa takuusta saat myynnistämme.


MainosLine Oy - Valtuutettu 3M asennusliike

MainosLine Oy –
valtuutettu 3M asennusliike


MainosLine Oy

Puhelin:

045 130 8142

Sähköposti:

tuotanto@mainosline.fi

Tuotanto:

Jännekuja 1, 01740 Vantaa


Valikoimassamme olevat 3M aurinkosuojakalvot

3M Prestige -auringonsuojakalvojen lisäksi valikoimassamme myös perinteiset kustannustehokkaat auringonsuojakalvot.
Ota yhteyttä, niin valitaan käyttötarkoitukseen sopiva kalvo.

Kalvotyyppi Näkyvän valon heijastus % Näkyvän valon läpäisy % Infrapunan torjunta % Häikäisyn poisto %  UV-säteilyn torjunta % TSER %
3M-auringonsuojakalvot, ulkokalvot
Silver 15U  63  16  79  82  99  81
Neutral 35 U  14  36  49  59  99  59
Silver 35 U  39  34  59  62  99  63
3M-auringonsuojakalvot
Silver 20  58  19  72  78  99  77
Neutral 35  20  37  45  58  99  56
NV 25  13  24  59  72  99  66
NV 35  12  35  49  60  99  57
3M Prestige -auringonsuojakalvot, sisä- ja ulkokalvot
PR 70  10  69  97  23  99,9  59
PR 40 Ulos  42  97  52  99,9  61
PR 70 Ulos  70  97  21  99,9  53
PR 90 Ulos  89  97  -  99,9  33
3M-energiakalvo
Amber Low E35 56 31  69  65  99  75

 
 

Asensimme energiaa säästävät 3M Prestige -auringonsuojakalvot Helsingin Holiday Innin ja Graniittitalon ikkunoihin.


Viikin kampus ja 3M Prestige ikkunakalvot

Case: Helsingin yliopiston Biokeskus 3:n toimistojen viilennys ja 3M Prestige ikkunakalvot

Viikin kampuksella sijaitsevan Biokeskus 3:n toimistoista osa kuumeni aurinkoisella säällä tuskaisen kuumiksi. Sisälämpötila nousi pahimmillaan jopa 35 asteeseen. Työskentely tuollaisessa lämpötilassa on kaikkea muuta kuin miellyttävää ja tehokasta. Jotain oli tehtävä.

Lue kuinka sisälämpötilaa pudotettiin peräti kymmenellä asteella 3M Prestige auringonsuojakalvoilla. Arkkitehtonisesti herkkää julkisivua muuttamatta »


Lisätietoa suosituimmista tuotteista:

Esitteet pdf-muodossa. Pidätämme oikeudet muutoksiin.